Slumpad post: Två radiokanaler
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Makka Pakka

| 2009-12-02, 14:28

Härom kvällen när John tränade så var Joel och Simon rätt kinkiga så när det var dags för kvällis gjorde jag köksdatorn till tv via SVT play. Det blev Bolibompa och via det Drömmarnas trädgård. Ett program vi haft på ibland men som jag på något sätt ogillat. Joel har inte fastnat för det heller. Tills nu.

En av figurerna, Makka Pakka, dök upp och lekte med stenar och fånade sig och Joel skrattade högt och sa Makka Pakka flera gånger. Han blev mycket upprörd när programmet var slut men jag lovade att vi kunde titta fler gånger men inte nu och det köpte han. Sen fortsatte han prata om Makka Pakka på kvällen och skrattade varje gång.

Även Simon satt nöjd och tittade förundrat på de konstiga gubbarna på skärmen och jag kände att det är TUR att det finns tv 🙂2 kommentarer to “Makka Pakka”

  1. camilof says:

    Drömmarnas trädgård får mig att uppleva lite Teletubbies-känsla. Det går väldigt sakta, det händer inte jättemycket, fluffiga figurer och lite annat konstigt 🙂 Lite jobbigt att avsnitten är så förbaskat långa bara, för det är inte direkt mitt favoritprogram. Iofs är det väl inte mig programmet vänder sig till heller, haha!

  2. Sue says:

    Håller med! Ibland är det tur att man inte måste sitta med och titta hela tiden…

Kommentera