Slumpad post: Redovisningskväll
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Adventskalender till Joel

| 2009-12-05, 14:21

På ett ganska tidigt stadium bestämde jag mig för att ha en adventskalender med paket till Joel. Letade runt men hittade inte någon jag gillade, inte ens något mönster. Så jag fick hitta på själv vilket givetvis tog lite tid. Först när jag insåg att det var mindre än en månad kvar så kläckte jag idén som jag sen förbättrade under projektets gång. Här ser du hur jag gjorde.

Adventskalender upphängdJag började ganska tidigt lägga undan saker till paketen, tex leksakerna från Happy Meal på McDonalds, nezerildjuren, räls till tågbana och strumpor. När vi väl packade in paket visade det sig att jag hade samlat på mig för många saker så vissa får vila till nästa år, eller kanske påskägg.

Joel har varit medveten om det hela men inte riktigt förstått vad det innebär tror jag. När vi i måndags kväll hängde upp den så glittrade ögonen förväntansfullt och han kände på de paket han kom åt. Överraskande nog har han inte öppnat några när vi inte varit i närheten.

Han tycker det är mycket spännande att få öppna ett paket varje morgon.4 kommentarer to “Adventskalender till Joel”

 1. sandra says:

  Guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud vad han är gullig <3 Men ut med "proppen" glada gossar behöver inte napp 😉

 2. Sue says:

  Haha, jo det brukar vi försöka med ibland och det blir gråt och tandagnisslan så vi tänker att det gör vi när värsta trotsen är över 🙂

 3. Louise says:

  Vilken rolig kalender! Förstår att det måste vara spännande varje dag 🙂

 4. Sue says:

  Jepp, sen är vissa presenter roligare än andra 🙂

Kommentera