English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Julfest med jobbet

| 2009-12-16, 22:13

Idag var det dax för den årliga julfesten. Årlig, nja för mig har det inte varit julfest de senaste två åren om jag minns rätt men för Cambio iaf!

John jobbade så han kom hem tidigt och jag tog t-banan in till kontoret för mingel och skönsång. Sen in till Gamla stan och Reisen Bar & Matsal där vi hade tre timmar på oss att klämma diverse skaldjur, sill, efterrätter, vin och annat som hörde till. Skojigt att hinna prata lite med sina kollegor även om kvällen gick alldeles för fort och jag inte hann prata med alla jag ville.

Eftersom jag ska vara hemma torsdag och fredag orkade jag inte stanna kvar och bli tröttare än jag redan är så strax före 9 tog jag t-banan hem i snökaoset. Vid Kärrtorp virvlade snön in i vagnen och det kändes väldigt vintrigt och juligt!Kommentera