Slumpad post: Badade
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mitt och ditt

| 2009-12-16, 12:23

Idag när vi åt lunch så tog Joel makaroner och korv med sin sked från min tallrik. Jag kommenterade att det ju var min mat. Sen en stund senare när han gjort så några gånger tog jag en sked mat från hans tallrik. Han tittade upprört på den och sa “Min”. Jag stoppade den i munnen och åt upp maten. Då utbröt storgråten.

Jag förklarade lugnt att det ju var precis så han gjort så då borde ju jag oxå kunna göra det. Han lugnade sig efter en stund och vi kom överens om att man ska äta från sin egen tallrik.6 kommentarer to “Mitt och ditt”

 1. John says:

  Man kanske lär sig “mitt” före “ditt”…

 2. Sue says:

  Hehe, kan tänka mig det faktiskt 😛

 3. Niklas says:

  Å det är dessvärre inte alla i världen som kommer förbi “mitt” stadiet heller…

 4. sandra says:

  ha,ha,ha….coolt gjort mamma :mrgreen:

 5. Sue says:

  Å det är dessvärre inte alla i världen som kommer förbi “mitt” stadiet heller…

  Nä, och det är nog det jag vill stävja genom att provocera Joel :mrgreen:

  ha,ha,ha….coolt gjort mamma :mrgreen:

  Första tanken var dock, shit var jag tvungen att äta det, jag borde ju vetat att han skulle bli tokledsen…

 6. sandra says:

  det är inte farligt att vara ledsen…tyckte du gjorde rätt 😛

Kommentera