Slumpad post: Köket urblåst
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pepparkakor

| 2009-12-17, 13:58

Har ju mer eller mindre sen hösten 97 haft nässelfeber eller urtikaria som det så fint heter. Har under åren haft många olika teorier kring vad det kan bero på. En av dem har varit pepparkakor (förmodligen kardemumma) och i år tycker jag mig har märkt ett tydlig samband.

Igår på julfestsminglet fanns det pepparkakor och grönmögelost. Förra året kunde jag inte äta det eftersom jag var gravid så jag mumsade i mig säkert tio stycken – sanslöst gott!

I natt låg jag vaken en dryg timme och hade svårt att somna, kände att kroppen var lite i osynk på något sätt. Imorse insåg jag att det var mycket röda fläckar på ryggen och efter en stund insåg jag sambandet…

Blir inga fler pepparkakor för mig i jul det vill jag lova!2 kommentarer to “Pepparkakor”

  1. […] köpa en av varje och dela. Jag förklarade då att det brukar vara kardemumma i bullar och att jag inte tål det. Jag sa dock att han kunde få en bulle och jag kunde köpa en chokladboll som han kunde få smaka […]

  2. […] 2009 kom jag fram till att det tex är kardemumma jag inte tål […]

Kommentera