Slumpad post: Tova och spinn
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Keyes, Marian: Är det någon där?

| 2009-12-22, 19:12

ArDetNagonDarLite ovan och skeptisk i början för det var länge sen jag läste den här typen av böcker. Ju längre jag läste desto mer kom jag dock in i boken och sista tiden har jag knappt kommit ihåg att gå av t-banan på väg till jobbet – så uppslukad har jag varit. Sista kapitlen läste jag medan Joel tittade på Bolibompa och Simon lekte på golvet bredvid mig.

Kanske rätt förutsägbar på något sätt, men en vändning i boken hade jag inte räknat med och blev överraskad. Fick mig att tänka en del på saker och ting här i livet. Klart läsvärd!4 kommentarer to “Keyes, Marian: Är det någon där?”

  1. Helena says:

    Får man låna boken? 🙄

  2. Sue says:

    Givetvis! Jag ska försöka komma ihåg att ta med den till jobbet – annars får du påminna mig:)

  3. Marie says:

    GOD JUL och GOTT NYTT ÅR 🙂

Kommentera