Slumpad post: Örontrubbel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tomten

| 2009-12-25, 12:54

I flera veckors tid har vi byggt upp spänningen och mystiken kring tomten för Joel. Dagarna före julafton började Joel inse att tomten faktiskt var någon som skulle dyka upp på julafton.

Tomten på besökVi hade gjort upp med grannen Tommy att han skulle komma vid två-tiden och att han först skulle gå förbi på baksidan. Så när klockan närmade sig två satt vi i vardagsrummet och väntade spänt. Helt plötsligt dök han upp och Joel stod som en fågelholk och tittade ut genom fönstret. När han sen insåg att tomten gick iväg för att komma in på framsidan hoppade han jämfota och skrek “Toten, toten!”, rusade fram till dörren och öppnade.

Väl inne delade tomten ut paket till alla (det var dock nära att Joel inte fick något då Sue missat att lägga ett paket till Joel i säcken tomten fått, men det löste sig smidigt med ett paket som kastades till säcken när Joel tittade bort). När tomten gick fick han en kram och Joel lovade att vara snäll, som han brukar vara, till nästa jul då tomten skulle komma tillbaka.Kommentera