Slumpad post: Uppdatera Dreamboxen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pynta granen

| 2009-12-25, 13:58

I söndags tog vi ner lådorna med julsaker från vinden. En halvtimme senare var lådorna tomma och Joel hade tittat på alla saker som fanns i dem och lagt dem på golvet i Joel klär granenhallen. Roligast tyckte han julgranskulorna var och vi är tacksamma att IKEAs variant håller för det mesta.

När vi sen pyntade granen på måndagskvällen var det glittret i första hand som han la på granen – allt på en gren. Sen fixade han återigen med kulorna. Gärna så många kulor som möjligt tillsammans!2 kommentarer to “Pynta granen”

  1. Louise says:

    Vad roligt! Vi har en gran på altanen som jag och Linus pyntade. Det var roligt. Han råkade välta granen en gång av misstag. Tur att vi valde att inte ha en inne 🙂

  2. Sue says:

    Haha, jo jag tror att denna varit vält ett par gånger oxå, men den är i plast och ganska liten så det gör inget :mrgreen:

Kommentera