Slumpad post: Lite mindre päls
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På stationen

| 2009-12-29, 21:26

Igår var det dax att köra mormor till stationen. Joel fick följa med på äventyret och vi åkte i god tid för att slippa återupprepa stressen från i somras. Det var ganska halkigt och jag bad Joel hålla mormor i handen så att hon inte skulle ramla och På tågetdet gjorde han verkligen. Väl inne på själva stationen släppte han taget och sprang runt och tittade på allt möjligt och ropade hej-hej så det ekade.

Vi fikade en kortis före det var dax att följa mormor till tåget. Vi hann även med att gå ombord och provsitta en plats före det var dax att ge en kram hej då och gå ut och vinka. När tåget åkt gick vi in och åkte rulltrappor lite här och var före vi åkte hem.Kommentera