Slumpad post: Fläkt och kakel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Varm jacka

| 2009-12-29, 23:29

årets Haglöfsrea så inhandlade John en varm vinterjacka. Eftersom det är rätt så mycket folk, trångt, varmt och vi hade Simon med så chansade han på att den skulle passa. Efter att ha provat den hemma så fick han dock erkänna att den nog var aningens för liten… Så om du vill ha en oanvänd Barrier WS Hood, storlek L, för 1 000 kr så hör av dig för snart blockas den!

När vi var på rean så passade jag på att lämna min e-postadress för att få mer information om utförsäljningar och efter det så har de dessutom fixat en blogg, outletbutiken.blogg.com. Igår såg jag att de skulle sälja ut dunjackor från Mountain Works så jag beslöt mig för att åka dit idag.

Lite besviken blev jag som är van vid Haglöfsrean – då har de hela lokalen med saker jag vill ha – när det bara fanns några få ställ med jackor. Jag hittade dock en som jag tänkte skulle passa John, en Fat Boy Down Parka, och slog till. John testade den när han åkte in och hämtade farmor nu ikväll och var mycket nöjd. Råkade även få med mig några träleksaker till småpojkarna från Frogs & Dogs.Kommentera