Slumpad post: Kroppsstatus maj
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Min tur

| 2010-01-10, 23:06

Kom hem från stan lagom till middagen men var inte riktigt hungrig. Sen stack John och tränade och jag lekte med barnen. Joel är inne i en pusselperiod och har dessutom blivit riktigt duktig (ibland) på att plocka undan efter sig. Simon är nöjd så länge han får stå någonstans. Kände mig lite hängig och trött och rundade av ganska tidigt med kvällis och sen saga för båda i vår säng.

Simon låg mest och “sjöng” men Joel lyssnade som vanligt med stort intresse på sagan. John dök upp och la Simon och jag kände mig ännu risigare och började så smått fundera på om jag fått samma som Joel. John tog över Joel och jag parkerade i tv-soffan. Nu två timmar senare har jag kräkts två gånger och ligger parkerad i soffan för natten. Hoppas innerligt att det är över för den här gången nu.2 kommentarer to “Min tur”

  1. camilof says:

    Stackare, hoppas du kryar på dig snart! Kram!

Kommentera