Slumpad post: Inbox försvinner
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gerhardsen, Carin: Mamma, pappa, barn

| 2010-01-11, 22:21

Oj vilken lysande bok! Små delhistorier som alla driver historien framåt och som vävs samman mer och mer. En av dem gjorde att jag inte kunde släppa boken, var bara tvungen att veta hur det gick. Grym historia där man inte kunde räkna ut allt från början utan Carin levererar små pusselbitar då och då för att man ska komma framåt. Gillar dessutom huvudpersonerna och vill defintivt läsa nästa bok så fort det bara går för det lämnas en liten tråd kvar att följa i nästa bok.

Av titeln kan man ju gissa sig till att det handlar om familjer, familjer som har det tufft på något sätt och boken får mig att inse hur bra jag har och har haft det. Tänk så många olika typer av familjer och levnadsöden det finns. Tycker Carin skildrar det väldigt bra.

Att jag sen fick boken gratis som recensionsexemplar av pocketförlaget gjorde inte nåt!En kommentar to “Gerhardsen, Carin: Mamma, pappa, barn”

  1. […] Mamma, pappa, barn av Gerhardsen, Carin länk […]

Kommentera