Slumpad post: Pennor på rad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mer till frukost

| 2010-01-14, 10:31

Under en längre period så har det varit svårt att få Joel att äta någon större frukost. Vissa mornar har han bara druckit lite juice och sen har han fått en banan före dagis så att han ska orka. Idag började det värre än vanligt med att Joel ville ha glass.

Det fick han givetvis inte så han stortjöt under tiden jag fixade frukost till mig och till Simon. Rostade en macka till Joel och ställde fram en burk yogurt. Han lugnade sig till slut och ville ha leverpastej på mackan – massa. Jag och Simon åt på och Joel öppnade sin yogurt och åt upp den, ville ha en till, fick det och åt upp den oxå. Sen åt han över halva mackan och drack lite juice!2 kommentarer to “Mer till frukost”

  1. camilof says:

    Haha, jag har också en unge hemma som vill ha glass till frukost och han blir blir jättearg när jag säger nej.

  2. Sue says:

    Jag förstår att man blir arg om man tänkt sig glass. Varför inte lixom :mrgreen:

Kommentera