Slumpad post: Aladdin
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Städa bort julen

| 2010-01-14, 22:14

Igår var det städdag och planen var att få bort alla julsaker, men med knoddar och träning och allt annat så hann vi inte utan de fick vara kvar. Idag, med Joel på dagis, så hann jag plocka undan allt på dagen. Simon var till viss “hjälp”.

När Joel kom hittade han direkt de kassar och lådor som jag packa ner i och såg tomteluvorna. Alla skulle ha varsin enligt honom och givetvis lydde vi.

När Simon somnat så tog vi upp lådor och kassar på vinden. Trots minus 3 ville Joel upp och titta och verkade inte bekommas det minsta av kylan. Det gjorde dock jag så besöket blev kort!2 kommentarer to “Städa bort julen”

  1. sandra says:

    så fina ni är 😛 och vilken otroligt vacker färg simon har på ögonen!

  2. Sue says:

    Tack! 🙂 Jo, han är allt min lilla blåöga <3

Kommentera