Slumpad post: Hallon och surf
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Simons tur

| 2010-01-15, 9:59

Igår kväll när jag la mig så vaknade Simon till. Han var lite rödfläckig i ansiktet och det verkade klia. Vi smorde lite, la på lite potatismjöl, försökte klia lite åt honom. Det gick sådär. Tills slut verkade han dock somna till, bara för att återigen vakna. John som skulle jobba fick flytta in till Joels rum (Joel sover ju hos oss i nya sängen).

Helt plötsligt hör jag hur Simon spottar ut nappen och kräks. Reste mig upp och fick upp honom och ett täcke i famnen och den lille stackaren fortsatte kräkas en stund. Ropade på John, och fick ropa rätt högt eftersom vi stängt dörrarna…

Vi bytte lakan och fixade och donade och Simon somnade. En kvart senare när vi precis kommit till ro var det dax igen.  Nu var vi dock mer redo och det gick fort att fixa iordning. Sen kräktes han två gånger till innan natten var över. Joel vaknade oxå och ville hjälpa till att hålla kräkkastrullen åt Simon.

Nu är Joel på dagis efter repris på gårdagens lämning, Simon sover i sängen, John sitter och jobbar vid datorn uppe och jag sitter och dricker kaffe i köket.Kommentera