Slumpad post: Läsa böcker
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lampan släckt

| 2010-01-19, 7:11

På väg hem från konferensen hade jag siktat in mig på McDonalds strax före Norrköping. Spanade efter den gyllene bågen men såg den inte. Åkte ändå av eftersom jag behövde tanka och tänkte att de kanske lagt ner burgerkedjan. Men icke, den var kvar.

Klämde en burgare och när jag sen köpte en kaffe att ha med i bilen kunde jag inte låta bli att fråga om lampan. Hon i kassan såg lite fundersam ut och tackade för att jag sagt till. När jag gick därifrån hörde jag hur hon sa till en kollega att hon måste kolla lampan.

När jag körde iväg med bilen lyste den gula bågen som den skulle!6 kommentarer to “Lampan släckt”

 1. Anna EJ says:

  Nu fattar jag inte, vem är lampan släkt med? 🙄

 2. Niklas says:

  hehehehe…så det kan bli :mrgreen:

 3. Sue says:

  Haha, jag fick fundera först på vad problemet var :mrgreen:
  Börjar bli ringrostig… 😳
  Nu har jag uppdaterat titeln så det stavas som det ska…

 4. Anna EJ says:

  🙂

 5. John says:

  Snart kommer särskrivningarna också…

 6. Sue says:

  😯 😯

Kommentera