Slumpad post: Bad igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Balansträning

| 2010-01-27, 21:26

Onsdag är inte bara blodpudding utan även cirkelträning. Vid lunchtid drog snöovädret in över oss och framåt kvart i 6 då jag började göra mig redo var det minst en dm nysnö och det blåste och snöade.

Men har man bestämt sig så har man. Tänkte första vara ute i god tid så jag kunde gå, men så blev det inte så det var bara att plocka ut cykeln och ge sig iväg.

Man kan säga att jag var uppvärmd när jag kom fram. Det var någon cm packad snö där bilar och bussar kört och när jag cyklade där så “sprack” det och cykeln slirade. Först var det läskigt men sen blev det en rolig utmaning att hålla sig uppe. Lyckades ta mig både dit och hem – utan att ramla!2 kommentarer to “Balansträning”

  1. Camilla says:

    Imponerad!!!

Kommentera