Slumpad post: Google One
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inte helt enligt plan

| 2010-01-31, 18:46

Idag hade jag och Joel en ungefärlig plan. Ta t-banan in till t-centralen och hämta ut tågbiljetter åt mormor, kanske titta på tåg om vi hade lust och sen åka hem igen, men då kliva av i Kärrtorp och ta bussen hem därifrån.

Allt gick helt strålande enligt plan förutom att vi köpte en milkshake istället för att titta på tåg. När vi var halvvägs mellan Gullmars och Skärmarbrink stannar tåget. Tittar på klockan och ser att vi inte har jättemycket tid tillgodo på bussen vi planerat att ta.

Efter en ganska kort stund får vi åka fram till Skärmarbrink, dock via fel spår. Inom kort så ber föraren om ursäkt men ber alla gå av tåget då det är växelfel. Via högtalaren så utropas växelfel på linje 17 till Skarpnäck. Suck.

Nåja vi har i vilket fall som helst missat bussen så jag tänker lite snabbt och vi hoppar på ett tåg som går till Farsta som kom in direkt. Tänker att det borde gå fort att gå från Skogskyrkogården till en korsning där bussen passerar.

Tyvärr var mitt minne lite väl positivt till sträckans längd och det tog nog nästan 10 minuter att gå – med Joel på axlarna. Givetvis har bussen hunnit passera, men turligt nog kom det en annan linje efter bara 10 minuter och den passerade ganska nära vårt hem.

Pust, jag som tyckte jag var stark igår är rätt trött i rygg och axlar idag efter rätt många meter med Joel på axlarna 🙂Kommentera