Slumpad post: 111 år
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Full rulle

| 2010-02-27, 20:30

Joel pratade lite extra högt med hörselskydden på

När vi var på Willys sms:ade Lotta och undrade om de kunde komma förbi och fika på eftermiddagen. Givetvis!

Strax efter två dök familjen upp och ungefär i samma veva vaknade killarna. Annika och Joel lekte fantastiskt bra ihop och småkillarna var överförtjusta i all underhållning som bjöds. De fick dessutom hålla i lite bilar till bilbanan och titta på (och försöka fånga) bilar som körde runt.

Det hanns med både fika och middag och Simon hann somna för natten (nästan i sin matstol) före de lämnade oss med ett tomt och tyst hus. Nu ligger Joel fortfarande vaken men tyst och har förmodligen massa intryck och tankar att bearbeta före sömnen kommer.En kommentar to “Full rulle”

  1. Lotta says:

    Och våra barn slocknade som ljus i bilen på vägen hem 😀 Jättehärlig eftermiddag och kväll!

Kommentera