Slumpad post: Blomsterprakt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nytt hem

| 2010-02-28, 20:02

Idag trotsade vi slasket och gav oss iväg på en promenad. Vi hade ett tydligt mål, nämligen att titta in hos en kollega som just precis flyttat in i nybyggda kedjehus en bit bort.

Simon somnade i vagnen och Joel satt i pulkan och blev tröttare och tröttare. Väl framme så fick Simon sova kvar i vagnen ett tag och Joel hittade genast ett bilgarage att leka med så han piggnade till.

Oj vad fint det var! Härligt ytor, fina färger och ljust, och nytt. Vi hann med en snabb fika före Joel blev mer och mer frustrerad i sin lek vilket signalerade lunch och sovning. Så vi packade snabbt på oss kläderna med assistens av Anna och hann ganska precis en buss som stannar nästan hemma hos oss. Joel fick trycka på plingknappen och hans dag var gjord. Båda barnen var extremt lättsomnade efter lunchen.Kommentera