Slumpad post: Hund på husbilssemester
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Två parkeringssystem

| 2010-03-01, 7:05

Nu måste jag undra hur de har tänkt på Farsta Centrum. I höstas gjordes första förändringen, från p-skiva och två timmars gratis parkering till parkeringsbiljett och tre timmars gratis parkering. Jättebökigt om man har med barn att först ta sig till biljettautomat och sen tillbaka till bilen.

Igår var jag där en sväng igen och hittade en perfekt plats precis utanför Clas Ohlsons som var dagens huvudmål. Gick till en röd och fin biljettautomat och tänkte att det var bra att de satt upp fler. Tryckte på knappen, ingen biljett, tryckte igen. Kliade mig lite i huvudet och började titta mig omkring. En annan person dök upp och vi började fundera ihop. Då inser vi att raderna närmast affärerna har ett annat system. Nämligen ingen gratistid. Vi surnade båda till och flyttade bilarna några rader, hämtade biljett (gratis) i en blå (gammal) automat.

När jag var klar med allt så tittade jag mig omkring och man såg väldigt tydligt var det kostade att stå från första minuten. Snacka om att göra det krångligt och att man tappar sugen för köpcentret!Kommentera