Slumpad post: Bergis
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Anmäld till Tjejvättern

| 2010-03-02, 21:15

Jaha, då har jag anmält mig till Tjejvättern. Inser att det nog är 6 år sen jag åkte senast och sen dess har de utökat loppet med en mil. Gäller bara att snön försvinner snart så man kan ut och träna lite cykel före 12 juni då loppet går av stapeln.

Minns första gången jag cyklade Tjejvättern 2002 – helt nybörjare på det där med cykling. Hade min 6 år gamla mountain bike med grova däck (som jag pumpade upp ordentligt på sista stoppet först…) och mina merrellsandaler. Tydligaste minnet är från sista milen då jag på en raksträcka trampade på så fort det bara gick och ändå blev omkörd av äldre damer på racerhojar. Det var då jag bestämde mig för att köpa en bättre cykel och ha andra skor. Det tog det året 3.48 att ta sig de 9 milen.8 kommentarer to “Anmäld till Tjejvättern”

 1. Anna EJ says:

  Det är i alla fall snabbare än när jag cyklade för två år sedan på min fina cykel! 😯

 2. Anna EJ says:

  Förresten så kommer jag inte att jaga någon tid… 😕

 3. Sue says:

  För 8 år sen var jag vältränad. Målet i år blir att ta sig runt. 10 mil är inte att leka med…

 4. Niklas says:

  Bra initiativ

 5. sandra says:

  du är galen 😯

 6. Sue says:

  Haha, man behöver lite utmaningar!

 7. Lotta says:

  Vad hände med min SPA-week-end 😯

 8. Sue says:

  Du, den finns kvar! Cykling är något annat än löpning nämligen. :mrgreen:

  SPA ska vi absolut åka på!!! Kanske ska vi börja en tradition med en hög tjejer så att det blir en årlig aktivitet 😛

Kommentera