Slumpad post: Ny camping
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ändrad ränta

| 2010-03-04, 9:57

Numera är rörlig ränta i princip en tremånadersränta. Vi har sån på halva huslånet. Snacka om att jag blev förvånad då jag loggade in och såg att de mitt i en period höjt räntan. Får de göra så?

Jag ringde Swedbank för att fråga, men telefonrösten hävdade att jag hade fel inloggningskod (i så fall har de ändrat för jag har koll) så nu har jag skickat ett meddelande via internetbanken.

Alltid är det massa saker man måste fixa med!2 kommentarer to “Ändrad ränta”

  1. Niklas says:

    Det tror jag nog de får.

  2. Sue says:

    Fick svar:

    Det lån som du har uppmärksammat att det har fått en högre ränta har fått det på grund av att den ränterabatt som ni har haft har gått ut. Tyvärr händer det ibland att detta sker “mitt i” en 3-månaders period.

    Själv minns jag inte att det var någon begränsning på ränterabatten, men ska ta fram pappren vid tillfälle och ringa och prata med kontaktpersonen på banken. De bundna lånen löper ut i höst och såna här “små” saker ger ju inte dem några plus…

Kommentera