Slumpad post: Gamla böcker
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Blöja eller ingen blöja

| 2010-03-04, 11:08

En av de stora frågorna hemma just nu är om Joel vill ha blöja eller inte. Till dagis har han alltid blöja, verkar inte alls vilja försöka utan, men hemma har han ganska sällan blöja. När han ska sova vill han nästan aldrig ha.

Vi tror ett en av hörnpelarna i det är att med pottstegen vi köpt så kan han själv fixa det. Ibland går han in på toa och låser och då gäller det att vara vaksam på hur mycket torkning som behövs. Ganska ofta får man höra

Ut mamma San!

Då är det bara att gå ut och låta honom sitta där själv. Givetvis vill han ha dörren låst – så vi vet hur man öppnar utifrån snabbt numera.

Idag, om jag kommer ihåg, tänkte jag ta av blöjan redan på dagis och låta honom testa minitoaletterna de har där.3 kommentarer to “Blöja eller ingen blöja”

 1. Sue says:

  Joel ville inte alls testa att kissa på toaletterna på dagis utan ville ha blöjan kvar på – vilket han givetvis fick.

 2. sandra says:

  Bra att fråga och låta han bestämma så han känner att han har kontroll. Du kan ju alltid fråga han någon gång när du skall hämta honom om han vill gå in och kissa innan ni går hem…han tycker kanske det känns bra och tyggt om du är med första gången…så ni liksom kan smyga in och göra det själva utan att fröken eller någon annan är med 🙂 Bara ett förslag vet ej om det fungerar.

 3. Sue says:

  Will do! Alla förslag är bra.
  Jo vi försöker låta honom styra sånt där själv, han känner ju sig själv bäst 😎

Kommentera