Slumpad post: Enkel årsstämma
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hos naprapaten

| 2010-03-05, 14:40

Idag var jag på mitt första besök hos en naprapat. Tänkte prova och se om en sådan kan göra något åt min stela rygg och nacke. Har gått hos kiropraktor ett tag tidigare och gjort vissa framsteg vad gäller hållning m.m.

Eftersom jag bokat tid på en pappaledig dag fick Simon följa med. Jag hade förvarnat och de sa att det inte ska vara något problem.

Till en början gick det bra, men efter halva behandlingen började Simon bli lite trött och började göra sig alltmer påmind. De sista fem minutrarna av behandlingen ackompanjerades av skärande skrik och högljudd gråt… Nästa besök blir nog utan barn tror jag.

Själva behandlingen var som ett mellanting mellan massage och kiropraktor. Lite knakningar i nacken, lite tryck på triggerpunkter och lite massage. Jag fick även lite stretchövningar och en ny tid om två veckor. Verkar lovande tycker jag!En kommentar to “Hos naprapaten”

  1. Sue says:

    Min tur på onsdag – utan barn som tur är.

Kommentera