Slumpad post: På landet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

I city

| 2010-03-31, 15:54

När alla vaknat, och ätit och fått på sig kläder (och ätit mellis) så packade vi in oss i bilen och åkte till city. Hittade ett parkeringsgarage och tog oss till drottninggatan så att Morgan kunde shoppa presenter.

Hade barnen i tvillingvagnen så vi tog upp en del plats och helt plötsligt mötte vi en hög kostymnissar och i ögonvrån ser jag kameror, Jan Björklund och Fredrik Reinfeldt (vi snackar två meter bort), men innan jag har förstått så har vi passerat dem. Troligen var Maud och Göran oxå med men jag såg dem inte.

Fick förklara för Morgan att hon just sett vår motsvarighet till Obama – lite coolt faktiskt.

Vi åt lunch i Gamla stan och sen gick tillbaka och då slockande först Joel och sen Simon, så Morgan passade på att shoppa lite.Kommentera