Slumpad post: Mer tyg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny vän

| 2010-03-31, 8:10

Joel tyckte det var mycket spännande när jag kom hem med Morgan igår, eller “Maagan” som han säger. Jag hade i förväg sagt att hon inte pratar som vi utan ett annat språk.

Det tog inte lång tid förrän vi andra var totalt ointressanta och det var Morgan som skulle göra och följa med. Till parken så var det givetvis hennes hand han ville hålla. Språket spelade ingen roll, kommunicera kan man göra ändå ju.

Idag på morgonen så kom Joel ganska snart på att vi har besök och ville väcka henne. Det tog dock ett par försök innan han vågade peta lite på henne så att hon vaknade och han ville absolut att hon skulle följa med ner och äta frukost, men vi lät henne sova (tonåringar behöver sova har jag hört och vi satt uppe till nästan midnatt och pratade). Idag blir det någon slags utflykt!Kommentera