Slumpad post: Blomlåda med spaljé
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dodde ber om ursäkt

| 2010-04-06, 13:15

Mejlade dodde.se i helgen och idag när jag satt hos frissan så ringde telefonen (mobilnummer jag inte kände igen). Var inte riktigt läge att svara så när jag var klar där kollade jag mobilsvar och det var Ulf från Dodde som lämnat meddelande. Jag ringde givetvis upp direkt och han bad om ursäkt säkert tio gånger under vårt ganska korta samtal.

Förklaringen till svårigheterna att nå dem, och strul med beställningar, var en person som jobbat där som inte riktigt skött sig. Uffes jobb var att röja upp efter denna någon. Hoppas han får bra betalt för jag kan inte tänka mig att alla han ringer är lika trevliga som jag. Toastegen vi beställt och som de dragit pengar för skickar de idag.5 kommentarer to “Dodde ber om ursäkt”

 1. Niklas says:

  Sånt är livet, tråkiga anställda är lätta att skylla på. Men det är ju Dodde som anställt…

 2. Sue says:

  Nog är det så alltid. Jag blir lite nyfiken på vad som egentligen hänt. Han jag pratade med lät som någon utomstående som kommit in och styrde upp.

 3. Anna says:

  Stackars Uffe! Dodde behöver skärpa till sig tycker jag. Vi hade nog tur när Starsong beställdes. 🙂

 4. Sue says:

  Jepp, jag tror det är just vad de håller på med – skärper sig. Vi hade tur förra gången vi beställde så kanske är det någon som inte jobbat så länge…

 5. Sue says:

  Fick sms förut att paketet finns att hämta så imorgon ska vi gå och hämta det.

Kommentera