Slumpad post: Hade en plan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

I lekparken

| 2010-04-07, 21:50

Oj vad härligt det är nu när man kan vara ute. För Simon är det rena himmelriket. Efter sovningen idag så packade vi lite fika och gick till parken. Alfred och hans pappa var oxå där så vi hade sällskap.

Simon var helnöjd med en spade och pillade lite i sanden med den. Gungan fullkomligt älskar han och skrattar högt när han gungar. Idag fick han testa rutschkanan oxå, vilket var en succé. Så fort han åkt ner vände han sig om, reste sig upp och ville gå upp för kanan igen.

Joel är överallt och fixar och donar med hinkar, spadar, pinnar och annat som han hittar, klättrar, åker rutschbana och gungar.

Fikan uppskattades.  Simon blir till exempel galen bara han ser vattenflaskan (med saft i).En kommentar to “I lekparken”

  1. Louise says:

    Mysigt!

Kommentera