Slumpad post: Annans röst
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sjukvårdsrådgivning

| 2010-04-21, 22:25

I måndags kväll ringde vi till sjukvårdsrådgivningen för att få lite koll på hög feber och ettåringar. Fick prata med Siv som sa att om det inte blivit bättre framåt tisdag em så borde vi ta oss till en läkare som fick lyssna på honom. Fick även lite tips om vad man kunde tänka på så jag var helnöjd med samtalet.

Med detta i ryggen valde vi att åka in med honom idag och det visade sig ju vara bra.

När vi åt middag på kvällen ringde det med hemligt nummer, då var det Siv som ringde tillbaka. De genomför visst slumpvisa kontroller så man fick svara på hur man upplevt samtalet och hon frågade lite hur han mådde och jag sa som det var – hon fick finfina poäng av mig, och rådgivningen steg i värde faktiskt för att de gör såna undersökningar.3 kommentarer to “Sjukvårdsrådgivning”

  1. sandra says:

    Det fattar du väl att hon var EXTRA trevlig mot vissa som hon sen “SLUMPMÄSSIGT” valde att ringa tillbaka till för att fiska poäng :mrgreen:

  2. Sue says:

    Ah så är det såklart :mrgreen: Hoppas jag fortsätter väljas ut på slump!

Kommentera