Slumpad post: 2014
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Säsongspremiär på racern

| 2010-04-26, 15:25

Igår blev det säsongspremiär på racercykeln. Jag har varit förkyld ett tag och tvekade lite inför bodypump, som egentligen stod på agendan, men ett lätt cykelpass verkade vara en lagom kompromiss.

Jag passade på att prova Sportstracker, som är ett program för mobiltelefonen som loggar rundan med GPS. Verkar fungera perfekt. Den loggar kordinater när jag är ute, visar hastighet etc och kan även sända kordinater så att andra kan se var jag är i realtid… 🙂

Kändes verkligen att det var premiär, för kroppen var inte alls van. Speciellt blev jag trött i ryggen och överarmarna. Förhoppningsvis en vanesak. Jag tog det ganska lugnt ända tills jag blev upphunnen av en kille som tränade inför vätternrundan. Vi slog följe en bit vilket gjorde att jag cyklade lite snabbare än jag borde…

Väl hemma var jag helt slut och grillkväll med A, P, T och O var, om än trevlig, lite förvirrad.



4 kommentarer to “Säsongspremiär på racern”

 1. Niklas says:

  Tokfränt. Verkligen.

  Va mycket roligare det blir när man kan analysera “loppet” efteråt.

  Bra jobbat John

 2. John says:

  Största pluset blir när jag försöker hitta nya rundor, eftersom jag (trots karta) sällan vet var exakt var jag varit. Nu blir det en baggis!

 3. John says:

  I värsta fall kan jag faktiskt ringa hem och fråga var jag är någonstans… 😀

 4. Sue says:

  Haha, om jag lyckas fatta hur det funkar när du är ute och kör.

Kommentera