Slumpad post: Sommardäck på cykeln
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tavegyl

| 2010-04-29, 13:50

Prickarna hade inte försvunnit alls igår utan snarare blivit fler så även fötter och ben var täckta, och mage/rygg var knappt normal alls utan en stor röd nässla. Som tur är kliar han sig inte alls så länge han är täckt med kläder. Ringde vårdcentralen och läkaren ringde upp efter en stund och skrev ut Tavegyl på e-recept.

Tavegyl har jag själv använt. Funkat sådär mot klådan däremot blir jag hur trött som helst. Jag frågade om detta på Apoteket och han bekräftade att barnen blir mycket trötta. Han skrattade och sa att vi nog kunde få sovmorgon.

Jag gav Simon en dos tidig eftermiddag och tänkte att han snart skulle bli dåsig. Icke. Han var som vanligt och la sig vanlig tid. Vid kvart i elva vaknade han och var tokledsen så då passade vi på att ge en dos till och hoppades på en bra natt.

Icke. En av de sämsta på ett tag faktiskt då Simon vaknade flera gånger per timme och var ledsen, ibland räckte det att man klappade på honom så somnade han om ibland ville han sitta upp en liten stund.Kommentera