English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tur på racern

| 2010-04-29, 20:46

Snart två månader har gått sen jag anmälde mig till Tjejvättern så i helgen var det hög tid att komma igång med cykelträningen. John fixade med cykeln (jag tycker sånt är ofantligt trist nämligen och han gillar det). Letade bland träningskläderna för att hitta lämpliga klädesplagg. Konstigt hur man tappar rutinen när det har gått lång tid.

Till slut kom jag iväg och vilken härlig känsla! Solen sken, vinden blåste iofs lite kyligt men farten var underbar. Musklerna orkade mer än jag hade väntat mig så crossen har gjort sitt jobb.

Blev en runda på dryga två mil och snittade 20 km/h vilket var överraskande för mig eftersom det vissa sträckor gick extremt långsamt pga byggen. Till helgen ska jag försöka få till två rundor!3 kommentarer to “Tur på racern”

  1. Niklas says:

    Vilken lyxcykel!

  2. Sue says:

    Min inköptes till Vätternrundan 2003 – via cykeltidningen man får. Något slags cykel-kit där även en start fanns med. Mycket smidigt för någon med nollkoll :mrgreen:

Kommentera