Slumpad post: En "vanlig" onsdagkväll
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny telefon

| 2010-05-02, 22:06

John har länge gått och funderat över en ny telefon och då med Android såklart. När så HTC Desire dök upp så blev jag helt plötsligt intresserad. Slog till ganska snabbt redan i lördags eftersom Telenor hade bra erbjudande och jag redan är nöjd kund där. Stod att det skulle ta 1-3 veckor så jag räknade lugnt med väntetid så snacka om att jag blev förvånad när paketet dök upp redan i onsdags.

Den är cool, och helt plötsligt blir det så mycket mer än bara en telefon. Det innebär oxå att det tar lite tid att få till saker och ting – tid är en bristvara med en sjuk ettåring har jag insett den här veckan. När vi var iväg och handlade i lördags hela familjen så ringde John till mig och tyvärr måste jag erkänna att jag inte lyckades svara…

Lär återkomma!4 kommentarer to “Ny telefon”

  1. Niklas says:

    Men den är bra, det kan jag lova.

    Fast jag har oxå haft lite småproblem att svara i den.

  2. Sue says:

    Haha, vad skönt att höra 😳

  3. […] mer en svikare. I fredags fick jag en ny telefon på jobbet och den är suverän, en Galaxy Nexus. Min HTC som varit min teknikbästis i snart två år var förvånansvärt lätt att glömma […]

  4. […] I fredags fick jag nämligen en ny telefon på jobbet och den är suverän, en Galaxy Nexus. Min HTC som varit min teknikbästis i snart två år var förvånansvärt lätt att glömma […]

Kommentera