Slumpad post: Varför sociala medier?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dagissamtal

| 2010-05-05, 11:42

Idag var det dax för samtal på dagis. Joels inskolningspedagog går i pension nästa vecka så det var hennes sista sånt här samtal. Vi var där lite tidigt så jag och Simon lekte i sandlådan med andra barn när vi väntade. När det var dax att gå in så tyckte Monica att Simon kunde stanna kvar i sandlådan ute hos dem.

Kändes lite konstigt att gå in utan honom samtidigt som det såklart blev mycket smidigare.

En liten sammanfattning av samtalet.

Joel är en utekille, han pysslar och donar, bär runt på saker, cyklar och leker, både med de i sin ålder men ofta vill ha vara med de äldre barnen eller själv. Inne är det ofta sand, vatten eller lera som lockar. Måla är inte alls lika intressant. På samlingen är han med men oftast sitter han inte still. Äter bra av det mesta. Är inte så ofta inblandad i konflikter även om det händer ibland såklart. Han går att skoja med och pratar mycket även om inte de heller förstår allt han säger.

De har dessutom bestämt att han är ett av sex barn som efter sommaren får flytta upp till storbarnsavdelningen. Toppen tycker vi så att Joel och Simon får var sin avdelning.

Jag kunde under samtalet kika ut genom fönstret och se att Simon verkade helnöjd, vilket de bekräftade när jag kom ut efter en dryg halvtimme. Känns bra med tanke på att han om drygt tre månader ska vara där rätt ofta.Kommentera