Slumpad post: Andra bokhandlar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ettårskontroll

| 2010-05-05, 14:28

Egentligen skulle vi gått 22 april men då var Simon sjuk så vi fick ny tid – idag. Givetvis sov Simon när det var dax att ge sig iväg så jag fick väcka honom.

Fick som vanligt vänta, sen gick det ganska fort. Vägde och mätte (11 230 g, 79 cm) sen fick Simon sprutorna. Hon frågade om han gick något och jag sa att han tar några steg nu och då.

Jämfört med Joels kontroll så var det knappt några frågor alls – ja förutom att vi pratade om amning då. Trots att jag sa att Simon vägrat dia så berättade hon hur viktigt det är att fortsätta med amningen så länge man kan eftersom de får i sig antikroppar. Då kunde jag inte låta bli att säga att han minsann varit frisk hela vintern trots att Joel går på dagis. Fick inget svar på det.



6 kommentarer to “Ettårskontroll”

 1. Niklas says:

  Att prata om hur viktigt det är för barn att amma står som nummer 1 på agendan.
  Men man imponeras av deras idoghet och övertygelse.

 2. John says:

  Fånigt att ta upp det när han redan slutat tycker jag… vill hon att han ska börja igen eller?

 3. Camilla says:

  Gud vad de verkar ta upp det där med amning varenda gång ni är där! Skönt att jag förhoppningsvis slipper det när vi snart ska på 3-årskontroll med Felix 🙂

 4. Sue says:

  Hon nämnde även när vi skulle ta sprutorna – att om jag hade ammat honom så hade det passat bra då för i mjölken finns det något smärtlindrande… SUCK! Jaja, hon är sån och det är väl skönt att det är andra barnet så vi inte tar åt oss. :mrgreen:

 5. Camilla says:

  Ja, tur det! Men hon verkar lite väl rabiat angående det ämnet måste jag säga.

 6. Sue says:

  Jepp, det tyckte vi redan första gången hon var här och träffade Simon för ett år sen. Tyvärr är det så smidigt med bvc nära så vi får stå ut. Har dock hört att de ska vara två numera så vi får hoppas vi får träffa andra damen och att hon är bättre!

Kommentera