Slumpad post: Första badturen till Flaten
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Socialt nätverk

| 2010-05-06, 13:28

Tänk snart är det tre år sen jag gick med på facebook. Riktigt skoj ibland, men en rejäl tidstjuv såklart. Flera personer från svunna tider har jag hittat, eller de har hittat mig, som jag aldrig skulle fått kontakt med annars. Senaste tiden har det dock blivit en ny krets, nämligen de som tränar crossfit här ute.

Människor som man träffar två timmar varje vecka (oftast) och som man i vanliga fall inte skulle veta någonting om. Nu har man helt plötsligt möjligheten att lära känna dem via nätet. En ny dimension på något sätt och jag tycker det är hur häftigt som helst. När man kommer till träningen så känns det som att det är ens vänner. Det gör även att träningen blir roligare faktiskt. Kanske ibland för att någon råkar utmana vår instruktör via Facebook och sen får vi äta upp det på träningen. Roligt!Kommentera