Slumpad post: Köksdatorn på plats
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Olja och utflykt

| 2010-05-06, 12:56

Joel provar sina solglasögon

Efter allt strul i februari så har vi stoppat huvudet i sanden, men nu kunde vi inte längre ignorera att det nog faktiskt läcker olja från bilen. Så jag ringde firman i måndags och idag kunde de ta emot den. Johan som fixade i februari var dock sjukskriven så nu var det någon annan.

Imorse packade jag in vagn, fika, barn och mig själv i bilen och åkte de minutrar som det tar dit. Packade ur oss och lämnade över nycklarna. Sen tog vi en promenad tillbaka i det härliga vårvädret. Det fanns massa spännande saker att titta på och efter halva vägen (Joel gick själv istället för att åka vagn) så stannade vi och hade picknick.

Hur härligt som helst verkligen.Kommentera