Slumpad post: 090
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På minuten

| 2010-05-11, 22:29

Idag tog jag bilen till jobbet. Lämnade hemmet 06:18 och insåg att jag med all sannolikhet inte skulle hinna in före 06:30 (då trängselskatten drar igång). Hyfsat med trafik på Nynäsvägen men det rullade på och jag sneglade på klockan. Kanske skulle jag hinna.

Närmade mig skanstullsbron och då slår klockan över på 06:29 och på radion har de sagt att det strax är nyheter. Tänker att det spelar ju ingen roll. Ändå inser jag att jag kör 70 på 50 väg och saktar ner. 25 meter kvar och nyheterna drar igång och jag sneglar uppåt men det står fortfarande transportstyrelsen.se vilket tyder på att det fortfarande är gratis – så jag hann!

Konstigt att man inte kan släppa sånt där…Kommentera