Slumpad post: Tapeter eller måla?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ibland ska man ha tur

| 2010-05-16, 21:58

På framsidan ute så har vi en vattenkran som vi brukar koppla en vattenslang till. Någon gång i vintras när vi satt i köket så hörde vi ett ljud som inte brukar finnas. Efter en stund insåg vi att det var kranen ute som stod och sprutade. Stängde den genast och sen glömde vi bort det.

Nästan granne med oss bor en rörmokare så en dag när vi fick syn på honom sa vi att vi nog behövde byta kranen för den hade läckt en gång i vintras. Han tittade allvarligt på oss när vi förklarat situationen och sa att risken för vattenläcka i köket var stor.

Efter att ha stoppat huvudet i sanden en vecka så öppnade vi upp in till kranen – och till vår lycka så var det torrt. Uffe (rörmokaren) kom med ny kran och fixade – han tyckte oxå det var torrt och sa att vi måste ha haft en enorm tur.

Troligen har vi glömt vattenslangen på så att det frusit och sen när det blev töväder så släppte isen och då sprutade det vatten. Nu har vi en kran som är självtömmande så det är ok att glömma slangen.

Ibland ska man ha tur. Veckan som kommer ska vi ta tag i den lysande motorlampan och krypa till korset (=Toyota), tror inte vi har samma tur där.Kommentera