Slumpad post: En blek kille
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gemensamma vänner

| 2010-05-17, 7:25

Tänk ibland känns världen väldigt liten. Ett nytt perspektiv på detta är facebook. Där föreslås nya vänner genom att man har gemensamma vänner. Jag brukar titta där ibland och det är förvånande ofta som jag blir enormt nyfiken på hur de gemensamma vännerna känner varandra.

Som idag är det en kursare från Uppsala som känner en från parallellklass i gymnasiet i Åmål.2 kommentarer to “Gemensamma vänner”

  1. Camilla says:

    Åh, visst blir man nyfiken! Det jobbiga är ju att om man inte har haft kontakt på länge, typ bara klickat Acceptera vänförfrågan på FB, så känns det ju lite pinsamt att skriva och fråga hur de känner varann 🙂

  2. Sue says:

    Haha, just exakt så är det :mrgreen:

Kommentera