Slumpad post: Lång morgonrunda
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tårna domnar

| 2010-05-16, 12:53

Ja, tårna domnar när jag cyklar. Misstänkte att det var mina cykelskors fel eftersom fötterna nog växt några mm efter graviditerna så jag slog till och köpte nya på Länna Sport i helgen. Idag var det dax för premiärtur, ny var oxå cykeldatorn (Sigma BC 509) plus att cykel var nyservad på TCM.

Efter en kvart var tårna bortdomnade, även med dessa skor. Blä! Cyklade på och sista km var jag på riktigt uselt humör. Nu gäller det att se om vad mer det kan bero på och laborera med sittställning och sånt för att kunna köra Tjejvättern som ju är mer än trippelt dagens runda.2 kommentarer to “Tårna domnar”

  1. Anders says:

    Jag har haft domningar i vänster fot sedan jag började cykla. Har nyligen bytt mina MTB-skor mot landsvägsskor, och då har det blivit lite bättre. Jag tror att det kan vara någon nerv som kommer i kläm när man sitter ned, vid höften eller så. Sadelbyte för ett år sedan hjälpte inte.

  2. Sue says:

    Hmm… verkar vara ganska vanligt 🙁 Ja jag får väl ta och laborera med sadelinställning. Kan tänka mig att det är någon nerv som är i kläm faktiskt… Hur fasen har du klarat fem vättern med domnad fot förresten 😯

Kommentera