Slumpad post: Google har koll
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lost över

| 2010-05-25, 11:52

Nu är det snart fem år sen vi lockades att titta på Lost av en kollega. Första säsongen slukade vi på ett antal dagar bara (inga barn på den tiden) eftersom den redan sänts. Sen har vi fått vänta på avsnitten. De olika säsongerna har varierat i kvalitet, någon enstaka ganska dålig men flera riktigt riktigt bra.

Man har funderat och försökt hänga med i alla olika spår och ibland har man fått läsa lite på någon wiki för att få hjälp att minnas. I söndags sändes sista avsnittet (dubbelt) i USA, och i minst sju andra länder (några i Europa) samtidigt. Tydligen första gången det händer!

Igår var det dax för oss att titta så jag snabbade mig hem från crossen och hoppade ner i TV-soffan. Framåt halv 12 tog det slut. Lite tomhet, en hel del olösta trådar, men samtidigt skönt att det är över nu. Totalt ska det vara 121,5 timmar sändningstid.En kommentar to “Lost över”

  1. […] Men oj vilken underhållning det har varit och jag tycker att de lyckades bra med avslutningen. Bättre än Lost. […]

Kommentera