Slumpad post: Två år på Riada
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Noll koll

| 2010-05-25, 8:05

Årets hockey-VM har vi helt och hållet ignorerat. Inte så mycket planerat utan det har bara blivit så. När semifinalen spelats så kollade jag facebook och kommenterade hur roligt det var att man via kompisars status kunde se hur matchen gått. En crossare hade skrivit hur spännande det var och avslutat med “Yes!”.  Tänkte att det var ju roligt att vi kom till final och sen tänkte jag inte så mycket på det – förrän dagen efter då jag läste kommentarerna på hennes status. Då kopplade min hjärna – hon är från Tjeckien! Vi var inte alls i final… Jag skrev en kommentar och grattade.

Igår på crossen så pratade vi om det och skrattade och jag frågade hur det gått i finalen. Jag fick fråga två gånger innan hon insåg att jag faktiskt inte skämtade utan att jag undrade hur det gått…

Lite skönt att inte ha koll 🙂Kommentera