Slumpad post: Förkyld
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Omplantering

| 2010-05-25, 8:00

I helgen var det dax för den årliga rean hos Ambius. I år var det bara jag från familjen som åkte, men Anna m familj hakade på i egen bil. Bra att vara flera. Hittade en hel del, några riktiga fynd.

På kvällen var det dax för Dracenan att planteras. Den befintliga som växt sig ganska ful fick stryka på foten, men jag hade såklart inte hjärta att kasta den helt och hållet utan klippte ner den och tog samtidigt några skott. Ett av dem fick Joel att ställa i vattenglas så att vi kan se rötterna växa fram. När de kommit fram så har jag lovat honom att han ska få plantera den i en kruka för att sen ha den som sin blomma och sköta den.

När jag planterade nya blomman underhöll Joel mig med gitarrspel och sång (en egenpåhittad text om mig som klippte ner en blomma).Kommentera