English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På bio

| 2010-06-01, 23:22

Förra veckan kom ett utskick på mejl från familjeliv.se där de lottade ut biobiljetter till Pettson & Findus: Glömligheter. En film vi har hemma men när jag vunnit biljetter till den så tyckte jag det vore ett spännande äventyr för Joel. Så i söndags packade vi ner lite fika och åkte buss + tunnelbana in till stan. Mycket spännande bara det.

Evenemanget var ett samarbete med Semper som lanserade nya produkter – så vi fick givetvis smakprov. Det gick hur bra som helst att titta på filmen, men jag tror Joel lika gärna tittar på film hemma. Vi fick ballonger på vägen ut, sen njöt vi lite jordgubbar i solen på Hötorget och åt burgare till lunch innan vi styrde kosan hemåt igen.

Det var en ganska trött kille som satt i mitt knä med sin napp på hemvägen, men han blev pigg när han fick syn på John som väntade när vi kom ut (takbox skulle inhandlas).Kommentera