English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Det var garven

| 2010-06-23, 12:51

Idag kom så äntligen tekniker för att kolla vår koppling till världen. Telefonin har inte funkat, bredbandet legat nere, vanligt tv grusig och digital-tv har varit hackigt.

Han meckade en stund, så ringde hans telefon och där berättade han att det var “garven” som gått sönder och han fick byta den (något i uttaget såg det ut att vara). Kollade tv:n – bra. Kollade bredbandet – uppe och snurrade. Telefonen ville dock inte och när jag ringde hem till oss sa en röst att det just nu var svårt att komma fram. Han ringde supporten för när den inte har använts på ett tag så börjar den gå via någon växel. Vi testade igen. Ingen ton. Han gick och hämtade sin trådtelefon. Den funkade. Vår trådlösa verkar ha gett upp. Ingen som blir ledsen för det kan jag säga för vi har länge pratat om att byta. Nu blir det av!!

Han önskade trevlig sommar och gick. Verkar inte kosta något då alltså. Alltid svårt att veta vad som är vårt och vad som är leverantörens ansvar tycker jag.En kommentar to “Det var garven”

  1. John says:

    Aha – garven! 😯

Kommentera