Slumpad post: Lidingöloppet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fler himmelriken

| 2010-07-06, 21:46

Igår besökte vi min kompis Jenny och hennes familj som bor strax utanför Ed. De har oxå två pojkar, 8 och 5 år gamla så givetvis var det rena himmelriket för våra pojkar.

Det fanns bla bilar och duplo inne och ute fanns både lekstuga och trädkoja. Vi blev bjudna påbåde  lunch och fika och sen förflyttade vi vuxna oss efter barnen så vi hann besöka de flesta rummen inne och platserna ute. Barnen lekte jättebra och Simon var överraskande glad trots att han borde vara trött som en fisk.

För två år sen när vi var där och vi bara hade Joel och deras söner var yngre tyckte vi att det var lugnt och skönt när vi kom därifrån. I år berättade vi om det och garvade då vi alla insåg att nu var det deras tur att tycka det var lugnt och skönt när vi lämnade dem.Kommentera