Slumpad post: Pensionärsvarning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Älgpark och traktor

| 2010-07-07, 23:09

Efter en ganska tidig middag stack vi till Älgparken i närheten. Klockan 17 matas nämligen älgarna och det är ju roligare att se än att bara titta på älgarna.

Vi var där för 3,5 år sen och tyckte det var jättespännande. Barnen tyckte dock inte att det var lika spännande, trots att man fick komma så nära att man kunde klappa dem. Det som var mest spännande var nämligen traktorn som stod parkerad på vägen mot entrén. Så efter att ha tittat en kort stund på älgarna köpte vi glass och gick och tittade på traktorn istället.En kommentar to “Älgpark och traktor”

  1. […] nog vore perfekt så vi drog dit lagom till tre-matningen. Barnen gillade det aningens mer än förra gången men vi hann inte lyssna så mycket som första gången. De fick hjälpa till att mata, även med […]

Kommentera