Slumpad post: Några burkar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Semesterresan går vidare

| 2010-07-08, 21:33

Idag packade vi ihop våra saker och stuvade in dem i bilen. Strax efter 9 styrde vi kosan söderut efter att ha kramat och vinkat hej då till mormor.

Till vår förvåning somnade båda barnen ganska snabbt och sov nästan hela vägen till Lina, Majken och Klas (Linus jobbade). Hemma hos dem bjöds det på fantastiskt god köttfärssås och pasta. Lite kaffe hann vi oxå med men annars var det bevakning av vilda pojkar som gällde.

De klappade bebis, jagade varandra, hoppade i säng, provade fina pärlhalsband osv. Tror att Lina och kanske även Klas tyckte det blev ganska lugnt och skönt när vi lämnade dem 🙂

Det var dock klart roligt att träffas och vi hann prata en hel del!4 kommentarer to “Semesterresan går vidare”

 1. Jonas says:

  Så då får vi snart se er svänga upp på uppfarten?!

 2. Sue says:

  Du, vet du Jonas, det ingick i planen. Det var mycket som ingick i planen som vi valde att avvakta med att boka in eftersom vi inte visste hur det skulle vara att vara iväg. Efter två veckor i olika bostäder så kände vi att det räckte med att jaga Simon på fler ställen. Kommer bloggposter i efterhand (energin och tiden har inte räckt till bloggande på kvällen).

  Jag hoppas vi är välkomna när vi drar iväg på nästa Sverigeturné (troligen senast nästa sommar) för då är Simon äldre och förhoppningsvis enklare att ha i okända hem.

 3. Jonas says:

  Erbjudandet att bli påhälsade hemma hos er kvarstår givetvis oxå!

 4. Sue says:

  Det låter bra! Vi får landa i höstens rutiner så får vi se hur kvällarna är.

Kommentera